Természetesen a gyógyulásért

Brazíl Típusú Terápiákról, elemterápiáról, gyógynövényekről és a gyógyító étkezésről a gyakorlatban

Citromkúra

2016. április 25. 17:27 - Molnárné Mariann

Ezt a kúrát sokunknak ajánlatos időnként elvégezni! Szívből ajánlom az alábbi betegségben szenvedőknek: elhízás, láz,  asztma, visszértágulás, magas vérnyomás, migrén, torok és mandulagyulladás, hasi fertőzések, májbetegségek, korai öregedés, isiász húgysavlerakódás,  köszvény esetén hatékonyan segít a citromkúra.citromok.jpg

A kúra 14 napot foglal magába, egy-két hét kihagyással újból ismételhető. A citrom levét vízzel, kevés mézzel elkeverve éhgyomorra fogyasszuk.Ha soknak érezzük, akkor kétfelé oszthatjuk és a második pohárral ebéd előtt fogyasszuk el.  A fogak védelme miatt ajánlatos szívószálat használni! Mandulagyulladás esetén csak tiszta citromlevet igyunk, víz nélkül.  Annak ellenére, hogy a citromnak magas a savtartalma, nem növeli a gyomorsavat.

  1. nap – 1 citrom
  2. nap - 2 citrom
  3. nap - 3 citrom
  4. nap - 4 citrom
  5. nap - 5 citrom
  6. nap – 6 citrom
  7. nap – 7 citrom
  8. nap – 7 citrom
  9. nap – 6 citrom
  10. nap – 5 citrom
  11. nap – 4 citrom
  12. nap – 3 citrom
  13. nap – 2 citrom
  14. nap – 1 citrom
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarnemariann.blog.hu/api/trackback/id/tr748662630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása